Innovatieve fietskleding voor clubs

Cuesta is een eigen merk van Feryn Quality Bike Brands. De Cuesta kleding is ontwikkeld in België en geproduceerd in Europa. Passie voor fietsen, mode en veiligheid zijn onze kernwaarden doorheen elke stap van de ontwikkeling en in onze besluitvorming. Dit resulteert in kleding met een hoog kwaliteitsniveau in de afwerking en een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding.

Goede pasvorm, kwalitatief hoogwaardige zemen

Alle Cuesta producten worden samen met experts ontworpen. Ze worden geproduceerd door bekende fabrikanten, die ook voor de topmerken uit de fietswereld werken. Hun kennis zorgt ervoor dat Cuesta producten steeds de modernste technologieën gebruiken.

Bij de ontwikkeling kiest Cuesta voor zeer technische stoffen en een goede pasvorm voor verschillende toepassingen. Zo wordt bijvoorbeeld de zomertrui opgebouwd uit niet minder dan 4 verschillende stoffen, die vanwege hun technische eigenschappen elk op een specifieke plaats in de trui gebruikt worden.

In alle Cuesta wielerbroeken zitten zemen van de beste zemenleverancier ter wereld, Elastic Interface uit Italië. Dit vormt de basis van een product waarmee zelfs de meest veeleisende fietser urenlang comfortabel in het zadel kan zitten.

Gepersonaliseerde teamkleding

Natuurlijk moet die nieuwe outfit van uw club er prachtig uitzien. Bij Cuesta is het mogelijk om clubkleding met uw eigen ontwerp te laten maken. U kan volledig vrij het design van uw kledij bepalen, zonder beperking op het aantal kleuren. Vertrekken van één van onze basisontwerpen of een uniek eigen design, de keuze is aan u. Naast volledige wieleroutfits levert Cuesta ook custom triatlon en hardloopkleding.

Bezoek de Cuesta website voor meer informatie.
Maak zelf je ontwerp met onze online design tool.
Download hier de Cuesta clubkleding brochure.

Odoo text and image block