Goomah exclusieve racefietsen

Het verhaal van GOOMAH begint bij een gek idee binnen Assos en groeide uit tot een onafhankelijk merk dat door middel van meesterlijk vakmanschap unieke racefietsen ontwerpt. Elegantie en geavanceerde technologie die je stoutste dromen overtreffen.

Het fabrieksteam (Team Exploit) van Assos begon in 2010 uit liefhebberij met de ontwikkeling van een raceframe. Dit resulteerde in 2012 tot de équipe Championisimo GOOMAH G.731 racer. Om dit frame op de markt te brengen richte Assos een zusterfirma op; GOOMAH. De betekenis van de naam komt uit het italiaans en staat voor gangstermeisje. Assos halt de kennis voor fietsen bij haar Europese distributeurs en koppelt dit aan mensen uit de industrie. De productie van Goomah vindt plaats in Taiwan.

Voor wie echt wat anders wil…

De Goomah racefietsen en frames zijn er voor wie echt iets anders wil en gaat voor een mix tussen techniek en emotie. De fietsen zijn licht en wendbaar en uiterst modern. Je valt ermee op en dat is wat een bepaalde groep renners aanspreekt. De fietsen zijn gemaakt om hard omhoog te rijden en als een pijl af te dalen.

De GOOMAH frames en fietsen zijn te bekijken bij de ASSOS PRO DEALERS. Meer weten over GOOMAH? Bezoek de website.
Download hier de Goomah brochure.

Odoo text and image block