Extra opties voor uw oplossing

Fast Flow Soft VPN

Beveilgde  verbinding tussen kantoor en applicatie

FAST FLOW SOFT POS

Kassa systeem voor in de winkel

FAST FLOW SOFT MAIL

Geavanceerde Mailing Tool

Fast Flow Soft PICK

Papierloos scannen en verzenden

VPN

Virtueel Prive Netwerk

POS

Point Of Sales / Kassa

MAIL

Mailing Systeem

Picking

Magazijn Picking Systeem

Naast de standaard SSL beveiligde verbinding die wij voorzien op uw installatie kan er ook gekozen worden om een privé netwerk op te zetten tussen uw kantoor, bijkantoren of thuiswerkers en de applicatie server. Extra mogelijkheden worden hierdoor beschikbaar zoals direct printen, scanners of kassa systeem aansluiten.

Een kassa is een modulair gegeven. De basis is een kassa lade met ticket printer. Andere opties zijn een handscanner en/of weegschaal. Deze optie is enkel beschikbaar wanneer u de VPN optie heeft genomen in een cloud oplossing, voor eigen server omgevingen dien je ervoor te zorgen dat uw kassa systeem aan de server kan op een veilige manier.

Standaard beschikt Odoo over een ingebouwd mailing systeem. Wij maken hier een uitbreiding op zodat al uw mailing via een professionele mailer de deur uit kunnen gaan. Statistieken en in- of uitschrijvingen worden terug gekoppeld. De mailing wordt aangestuurd vanuit Odoo, de basis resultaten en antwoorden komen terug in Odoo. Geavanceerde statistieken in een extra portal.

De picking schermen zijn volledig gescreven in functie van klassiek ERP gebruik of je kan werken met touch screens of een tablet. Samen met een handscanner gekoppeld via een Hardware proxy kan je draadloos scannen in uw magazijn. Deze optie vereist ook de VPN optie in een cloud omgeving of een veilige verbinding als je met uw eigen server werkt.