De lichtste fietshelm ter wereld

Dit merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatieve fietshelmen, met productielijnen gevestigd in Taiwan, China, Korea en Thailand. Daar ligt ook de ontstaansreden van het merk: Verandering brengen in een mentaliteit die het dragen van een helm tijdens het sporten en in het verkeer hoog op de  prioriteitenlijst plaatst. RANKING (Rui Jing) betekent “uitmuntend” Met de Feather helm met een gewicht van slechts 180 gram heeft Ranking ‘s werelds lichtste helm in het programma.

Hoe het begon

Na meer dan 20 jaar als producent van beschermend helmschuim voor heel wat grote merken, produceert het Chinese Ranking sinds een tiental jaar ook helmen onder eigen merk. Kwalitatieve producten aan betaalbare prijzen in diverse designs zorgden voor een snelle groei op de markt.

Helmen kunnen levens redden

Met een jarenlange ervaring in de fabricage van helmen voor zowel professioneel als recreatief gebruik, hebben ze bij RANKING meer dan ooit het cruciale belang van een degelijke fietshelm begrepen. Helmen kunnen levens redden, en dat is wat hen drijft om dagelijks de moeilijkste uitdagingen op gebied van veiligheid aan te gaan. De ultieme missie van Ranking is een straatbeeld waarin iedereen zichzelf beschermt met een state-of-the-art fietshelm, die zowel comfortabel, veilig als mooi van design is.

Voor meer informatie, kan u terecht op de site van Ranking.
Download hier de Ranking Product Guide 2016.

Odoo text and image block