Odoo image and text block

SPORTHELDEN DRAGEN RUDY PROJECT

Alles wat we bij Rudy Project ondernemen wordt gedreven door atleten. Ze kleuren onze geschiedenis. En ze geven onze toekomst vorm. Duizenden atleten en topploegen in de meest uiteenlopende disciplines testen en dragen onze producten. Iedere dag. Over de hele wereld. Al meer dan drie decennia ontwikkelen we technologische hoogstandjes voor atleten en avonturiers zoals jij.

Werk hard. Speel harder.

Rudy Project werd in 1985 opgericht in Treviso (Italië) door Rudy Barbazza. Het doel van Rudy was om atleten wereldwijd te helpen hun prestaties te verbeteren door creatieve oplossingen aan te reiken.

25 Jaar later is Rudy Project de Europese leider in sportbrillen. Dit succes is het resultaat van een voortdurende investeringen in de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën voor glazen en monturen. Hierdoor kan Rudy Project sportbrillen van een buitengewone kwaliteit aanbieden. Hiervoor werken ze nauw samen met atleten uit alle disciplines. Hun node en wensen geven vorm aan de producten van Rudy Project.

TECHNISCH & COOL

Dé sleutelwoorden die de visie van Rudy Project samenvatten.

Technische zonnebrillen (ook op sterkte), fietshelmen, “wraparound” brillen, maar ook sport accessoires zoals horloges, kledij, sporttassen: het Rudy Project gamma telt vandaag meer dan 5.000 producten.

ralyx XL – The Pro Riders Choice

Rudy Project breidt zijn aanwezigheid in de wielerwereld uit en was dan ook uitermate trots om de nieuwe sponsorovereenkomst met het Trek-wielerteam voor het seizoen 2017 aan te kondigen.

Als officiële zonnebrilpartner zal Rudy Project de atleten & medewerkers ten alle tijde voorzien van een gepaste bril en glazen op sterkte.

Ook het Bahrein Merida Pro Cycling Team avontuur is van start gegaan. Rudy Project ondersteunt de renners met onze top-of-the-range lijn die bestaat uit helmen en zonnebrillen. Ter ere van hun samenwerking met dit team heeft Rudy Project een nieuwe GOLD collection ontworpen met de typische Bahreinse kleuren om deze alle eer aan te doen. De Tralyx Gold is de nieuwe kleur die speciaal voor het team werd gebruikt. De tint voegt stijl en exclusiviteit toe aan het agressieve en functionele ontwerp van deze iconische zonnebrillen.

Ga voor meer informatie over het bedrijf  naar de Rudy Project website.
Download hier de Rudy Project Catalogus 2017.

Odoo text and image block